Fejlmeddelelsen "Installationsfilen kan ikke valideres..." vises, når jeg installerer Norton Family

TRIN 1

Download og installer Norton Family

1. Log på webstedet for Norton Family med din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på Tilføj enhed ved siden Alle enheder.

3. Hvis du er på den computer, som dine børn bruger, skal du klikke på Fortsæt.

Hvis du vil installere Norton Family på en anden enhed, skal du klikke på Nej og derefter på Fortsæt.

Følg anvisningerne på skærmen for at installere det på en anden enhed.

4. Dobbeltklik på filen, når den er hentet ned på computeren.

5. Administration af Norton Download begynder at overføre Norton Family. Når overførslen er fuldført, starter installationen automatisk.

6. Hvis dialogboksen styring af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja for at fortsætte.

7. Læs slutbrugerlicensaftalen, og klik på Acceptér og installer.

8. Klik på Afslut, når installationen er fuldført.

Klik på Genstart nu, når du bliver bedt om at genstarte computeren, og fortsæt med installationen, når computeren er genstartet.

9. Indtast mailadressen og adgangskoden for forældreadgang i vinduet Norton Family. Giv computeren et navn, og klik derefter på OK.

Din computer er nu registreret på din Norton Family-konto.

TRIN 2

Konfigurer Norton Family til at overvåge brugerkonti

1. Klik på ikonet for Norton Family i meddelelsesområdet, og klik på Rediger konti.

2. Indtast mailadressen og adgangskoden for forældreadgang, og klik på Log på.

3. Klik på Rediger ud for den barneprofil, som skal knyttes til computeren.

4. Klik på Log på som, og vælg de lokale brugerkonti, som dit barn bruger.

5. Klik på Gem.

6. Klik på Ok.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20091118151636EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/06/2016