Aktivering af Norton Online Backup, der er installeret på computeren, da du købte den

TRIN 1

Nu skal du finde produktnøglen

• Produktnøglen til Norton Online Backup findes i dokumentationen, der fulgte med den nye computer. Hvis du har problemer med at aktivere produktnøglen, kan du kontakteNortons kundesupport.

Hvis du har aktiveret Norton Online Backup, kan du bruge tjenesten, så snart du har logget på webstedet for Norton Online Backup​. Brug den samme mailadresse, som du oplyste tidligere ved aktivering af Norton Online Backup.

TRIN 2

Aktivér Norton Online Backup

1. I det øverste højre hjørne af websiden skal du klikke på mailadressen og derefter i rullelisten klikke på Aktivér Norton Online Backup.

Vinduet Norton Online Backup vises som standard i 10 dage. Hvis aktiveringen af prøveversionen annulleres, vises den igen efter tre dage. Denne periode kan variere alt efter computerfabrikanten.

2. Indtast din produktnøgle, og klik på Fortsæt.

3. Gør et af følgende:

• Hvis du allerede har en Norton-konto, skal du indtaste din mailadresse og klikke på Kom i gang. Indtast adgangskoden til din Norton-konto, og klik på Log på.

• Hvis du ikke har en Norton-konto, skal du indtaste den mailadresse, som du vil bruge til at oprette en Norton-konto, og klikke på Kom i gang.

Indtast dine oplysninger, læs servicevilkårene, og klik på Tilmeld.

4. Klik på Backup nu for at starte en sikkerhedskopiering.

Dit abonnement på Norton Online Backup er nu aktiveret.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20091027114248EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/02/2016