Fejl: "3047,32" vises i Norton 2010-programmet

Opdater virusdefinitionerne for at løse dette problem. Hent og kør Intelligent Updater for at installere de seneste virusdefinitioner.

TRIN 1

Opdater Norton-programmet

• Der er blevet rettet mange fejl i den seneste opdatering til dette Norton-program. Hvis du har et gyldigt abonnement, kan du hente den seneste programopdatering.

OPDATER NU

Hvis du har købt programmet gennem din tjenesteudbyder, bedes du kontrollere, at du har den nyeste version fra din tjenesteudbyder.

Hvis du ikke vil opdatere Norton-programmet, skal du gå videre til næste trin.

TRIN 2

Hent og kør Intelligent Updater

1. Gå til opdateringssiden, hvor du finder de nyeste virusdefinitioner.

HENT DEFINITIONER

2. Afhængigt af hvilken version af Windows du bruger, skal du gøre et af følgende:

• Windows 7/Vista/XP 32-bit: Klik på den første fil på listen under Filnavn. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i32.exe. f.eks. 20070828-017-v5i32.exe

• Windows 7/Vista 64-bit: Gå til afsnittet for 64-bit platforme, og klik på den første fil på listen med filnavne. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i64.exe. f.eks. 20090922-017-v5i64.exe

3. Gem filen på skrivebordet i Windows.

4. På skrivebordet skal du dobbeltklikke på den fil, du har hentet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20091008173713EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/02/2011