Fejlmeddelelsen: "Installationen blev ikke gennemført. Der blev gennemført en oprydning på computeren for at gennemføre installationen...", vises, når jeg installerer et Norton-program

Problemet kan opstå, hvis computeren er inficeret. Vi anbefaler, at du henter og kører Norton Power Eraser.

TRIN 1

Foretag en scanning vha. Norton Power Eraser

1. Hent og kør Norton Power Eraser.

2. Installer Norton-programmet på computeren igen.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Foretag en scanning vha. Norton Bootable Recovery Tool

• Hvis fejlen stadig opstår, når du har kørt Norton Power Eraser, skal du hente og køre Norton Bootable Recovery Tool for at sikre dig, at computeren ikke er inficeret.

Hvad gør jeg, hvis dette ikke virker?

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Løsningen gjorde det nemt for mig at håndtere problemet.

Ja Nej

Hjælp os med at forbedre denne løsning.

Tak, fordi du hjalp os med at forbedre oplevelsen.

Hvad ønsker du at gøre nu?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20091002165902EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 31/01/2014