Kan jeg kombinere onlinelageret til et Norton-program og Norton Online Backup?

Ja, hvis du bruger de samme Norton-legitimationsoplysninger med Norton-programmet, kombineres lagerpladsen automatisk.

Norton Online Backup giver dig mulighed for at gendanne de data, der er sikkerhedskopieret med Norton 360 eller Norton Security med Backup. Men du kan ikke foretage ændringer i backupsættet for et Norton-program via Norton Online Backup.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090928230148EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 04/11/2015