Kontrol af forbindelse: Jeg kan ikke få forbindelse til webstedet Symantec.com

TRIN 1

Slå din firewall fra (til en hurtig test)

1. Start Norton Internet Security.

2. Slå den dynamiske firewall fra i ruden Netværk ved at klikke på statusindikatoren.

3. I dialogboksen Beskyttelsesadvarsel skal du i rullemenuen vælge Permanent og derefter klikke på OK.

4. Genstart computeren.

TRIN 2

Kontroller internetforbindelsen

1. Start din browser.

2. Åbn følgende websted:

http://www.symantec.com

3. Undersøg, om du kan åbne webstedet.

Lige nu prøver du at få forbindelse til internettet med firewallen slået fra. Lad være med at besøge andre websteder på nuværende tidspunkt.

Trinnene i fejlfindingen afhænger af, om du kan åbne webstedet Symantec.com med firewallen slået fra. Du skal slå firewallen til igen, inden du fortsætter med fejlfindingen. Gå til trin 3.

TRIN 3

Aktiver firewallen

1. Start Norton Internet Security.

2. Slå den dynamiske firewall til i ruden Netværk ved at klikke på statusindikatoren.

TRIN 4

Kan du åbne websteder med firewallen slået fra?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090928033027EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 25/02/2011