Jeg kan ikke oprette forbindelse til internettet, selvom jeg har deaktiveret Norton Internet Security 2010

Du skal afinstallere og derefter geninstallere Norton-programmet for at løse problemet. Hent og kør Norton Removal Tool, som vil afinstallere dit Norton-program.

Vi anbefaler, at du henter Norton Removal Tool på en anden computer, som har en aktiv internetforbindelse. Bagefter overfører du det til din computer vha. et flytbart medie, for eksempel en USB-nøgle, en ekstern harddisk eller lignende.

TRIN 1

Gem din produktnøgle

Hvis du har hentet programmet hos din internetudbyder, har du ikke en produktnøgle. Spring dette trin over, og fortsæt fra trin 2.

Produktnøglen findes muligvis bag på etuiet til cd'en eller i e-mailen med ordrebekræftelsen fra Symantec, hvis du hentede programmet fra internettet. Når du har skrevet produktnøglen ned, kan du gå til trin 2.

1. Kontroller, at computeren har forbindelse til internettet.

2. Start Norton 2010-programmet.

Hvis du ikke kan starte Norton-programmet, kan du gå direkte til Norton Account-webstedet og gemme din produktnøgle.

https://www.mynortonaccount.com/

3. Klik på Log på i øverste højre hjørne.

4. Gør et af følgende:

• Hvis du ikke allerede har en Norton Account, skal du skrive din e-mail-adresse og derefter følge anvisningerne på skærmen.

• Klik på Log på i øverste højre hjørne i Norton Account. Indtast e-mail-adressen og adgangskoden til din Norton Account, og klik derefter på Log på.

5. Gå ind under Produkter, og klik på det Norton-program, som du vil gemme produktnøglen for.

6. Skriv produktnøglen ned.

7. Log af Norton Account.

TRIN 2

Hent og kør Norton Removal Tool

Norton Removal Tool afinstallerer alle Norton-programmer med versionsnumrene 2003 og senere, Norton 360 og Norton SystemWorks 12.0 fra computeren. Før du fortsætter, skal du sikre dig, at du har installations-cd'erne eller har hentet installationsfilerne til de Norton-programmer, du vil geninstallere. Hvis pcAnywhere eller WinFAX er installeret, skal du afinstallere dem vha. Tilføj eller fjern programmer, før du kører Norton Removal Tool. Hvis du anvender ACT! eller WinFAX, skal du desuden lave backup af deres databaser og afinstallere disse programmer.

1. Hent Norton Removal Tool.

Gem filen på skrivebordet i Windows.

DOWNLOAD

2. På skrivebordet i Windows skal du dobbeltklikke på ikonet Norton Removal Tool.

3. Følg anvisningerne på skærmen.

4. Genstart computeren.

Computeren bliver muligvis genstartet mere end én gang, og der åbnes en webside med anvisninger på, hvordan Norton-programmet skal geninstalleres.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090928031137EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 19/04/2011