Et program eller en enhed, som kan gå på nettet, kan ikke få adgang til internettet, når jeg har installeret Norton Internet Security 2010: Løsning 2

TRIN 1

Opdater virusdefinitionerne

1. Gå til opdateringssiden, hvor du finder de nyeste virusdefinitioner.

HENT DEFINITIONER

2. Afhængigt af hvilken version af Windows du bruger, skal du gøre et af følgende:

• Windows 7/Vista/XP 32-bit: Klik på den første fil på listen under Filnavn. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i32.exe. f.eks. 20070828-017-v5i32.exe

• Windows 7/Vista 64-bit: Gå til afsnittet for 64-bit platforme, og klik på den første fil på listen med filnavne. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i64.exe. f.eks. 20090922-017-v5i64.exe

3. Gem filen på skrivebordet i Windows.

4. På skrivebordet skal du dobbeltklikke på den fil, du har hentet.

TRIN 2

Kør en Komplet systemscanning

1. Start Norton 2010-programmet.

2. Klik på Scan nu > Kør en komplet systemscanning i ruden Computer.

3. Når scanningen er fuldført, skal du klikke på Udfør.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090928001415EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 25/02/2011