Definitionsopdateringerne er ikke opdateret, selvom jeg har hentet og installeret alle opdateringer i Norton 2010-programmet

TRIN 1

Opdater Norton-programmet

• Der er blevet rettet mange fejl i den seneste opdatering til dette Norton-program. Hvis du har et gyldigt abonnement, kan du hente den seneste programopdatering.

OPDATER NU

Hvis du har købt programmet gennem din tjenesteudbyder, bedes du kontrollere, at du har den nyeste version fra din tjenesteudbyder.

Hvis du ikke vil opdatere Norton-programmet, skal du gå videre til næste trin.

TRIN 2

Kontroller datoen og tidspunktet på din computer

1. Klik på Start og derefter på Kontrolpanel.

2. Dobbeltklik på Dato og klokkeslæt.

3. Kontroller, at datoen, måneden og året er korrekt.

Hvis datoen er forkert, skal du rette den.

4. Klik på Anvend og derefter på OK.

5. Kør LiveUpdate igen.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 3.

TRIN 3

Opdater virusdefinitionerne

1. Gå til opdateringssiden, hvor du finder de nyeste virusdefinitioner.

HENT DEFINITIONER

2. Afhængigt af hvilken version af Windows du bruger, skal du gøre et af følgende:

• Windows 7/Vista/XP 32-bit: Klik på den første fil på listen under Filnavn. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i32.exe. f.eks. 20070828-017-v5i32.exe

• Windows 7/Vista 64-bit: Gå til afsnittet for 64-bit platforme, og klik på den første fil på listen med filnavne. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i64.exe. f.eks. 20090922-017-v5i64.exe

3. Gem filen på skrivebordet i Windows.

4. På skrivebordet skal du dobbeltklikke på den fil, du har hentet.

TRIN 4

Aktiver Auto-Protect, når computeren startes

1. Start Norton 2010-programmet.

2. Klik på Indstillinger i panelet Computer.

3. Hvis Auto-Protect under fanen Realtidsbeskyttelse viser Fra, skal du klikke på statusindikatoren, så funktionen bliver slået til.

4. Hvis Tidlig indlæsning viser Fra, skal du klikke på statusindikatoren, så funktionen bliver slået til.

5. Klik på Anvend og derefter på OK.

6. Luk alle programmer, og genstart computeren.

TRIN 5

Kør en komplet systemscanning

1. Start Norton 2010-programmet.

2. Klik på Scan nu > Kør en komplet systemscanning i ruden Computer.

3. Når scanningen er fuldført, skal du klikke på Udfør.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090927221922EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 08/03/2011