Jeg kan ikke oprette forbindelse til internettet, når jeg har installeret Norton Internet Security 2010

TRIN 1

Opdater Norton-programmet

• Der er blevet rettet mange fejl i den seneste opdatering til dette Norton-program. Hvis du har et gyldigt abonnement, kan du hente den seneste programopdatering.

OPDATER NU

Hvis du har købt programmet gennem din tjenesteudbyder, bedes du kontrollere, at du har den nyeste version fra din tjenesteudbyder.

Hvis du ikke vil opdatere Norton-programmet, skal du gå videre til næste trin.

TRIN 2

Kontroller internetforbindelsen

1. Start webbrowseren.

2. Prøv at åbne denne webside:

http://www.symantec.com

3. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af din situation:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090921145909EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 08/06/2011