Norton Familys kompatibilitet med avast! sikkerhedsprogrammer

Norton Family-klienten er ikke kompatibel med avast! sikkerhedsprogrammer. Norton Family fungerer sammen med mange andre sikkerhedsprogrammer, men det fungerer dog ikke korrekt sammen med nogle af dem. Disse problemer skyldes hovedsageligt måden, hvorpå disse to programmer filtrerer internettrafikken.

Dog viser vores undersøgelser, at hvis du deaktiverer Web Shield-komponenten af avast! sikkerhedsprogrammer, Norton Family kan overvåge internettrafikken.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090918125711EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 05/03/2013