Meddelelsen: "Aktivering ikke gennemført: Der blev ikke modtaget noget svar fra Symantec-serveren" vises, når jeg aktiverer mit Norton 2010-program

TRIN 1

Opdater Norton-programmet

• Der er blevet rettet mange fejl i den seneste opdatering til dette Norton-program. Hvis du har et gyldigt abonnement, kan du hente den seneste programopdatering.

OPDATER NU

Hvis du har købt programmet gennem din tjenesteudbyder, bedes du kontrollere, at du har den nyeste version fra din tjenesteudbyder.

Hvis du ikke vil opdatere Norton-programmet, skal du gå videre til næste trin.

TRIN 2

Kør LiveUpdate

1. Start Norton 2010-programmet.

2. Klik på Kør LiveUpdate i panelet Computer.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil der vises en meddelelse om, at Norton LiveUpdate er blevet kørt, og der ikke blev fundet nogen opdateringer.

Hvad gør jeg, hvis det ikke virker?

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090910193904EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 11/02/2011