Fejlmeddelelsen "Norton AntiBot er installeret på denne computer. Det skal afinstalleres, før du kan installere Norton Internet Security..." vises, når jeg installerer Norton Internet Security

Norton Internet Security er suverænt til at finde skadelig kode og fjerne den. Vi anbefaler, at du afinstallerer Norton AntiBot fra computeren, før du installerer Norton Internet Security.

Afinstaller Norton AntiBot

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. Klik på Norton AntiBot på listen over installerede programmer, og klik på Fjern eller Afinstaller.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Genstart computeren, når afinstallationen er fuldført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090826171003EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/05/2015