Første gang Identity Safe i Norton Internet Security 2010 installeres

Installation af Identity Safe i Norton Internet Security 2010

1. Start Norton Internet Security.

2. Klik på Loginoplysninger i ruden Internet.

3. Hvis der er gemt en Identity Safe-profil på din computer, bliver du bedt om at indtaste Identity Safe-adgangskoden, så du kan bruge denne profil.

Gør et af følgende:

• Sådan kan du bruge en tidligere profil: Indtast adgangskoden, og klik på OK.

Konfigurationen af Identity Safe er fuldført! Du kan springe over de næste trin.

• Sådan oprettes en ny profil: Vælg placeringen, og klik derefter på OK i vinduet Opret en ny profil.

Du kan vælge, om profilen skal placeres på et lokalt eller et flytbart drev. Hvis du vil oprette profilen på den lokale harddisk, skal du vælge Lokal, og hvis du vil oprette en flytbar profil på det eksterne drev, skal du vælge Flytbart drev. Du kan kun vælge det eksterne drev, hvis du har tilsluttet et eksternt drev.

4. Indtast legitimationsoplysningerne og huskereglen for adgangskoden.

5. Indtast et navn til profilen i feltet Profilnavn.

6. Vælg en af følgende muligheder

• Hvis du ønsker at blive spurgt om adgangskoden, hver gang du logger på Identity Safe, skal du vælge Bed om adgangskode til Identity Safe i starten af alle sessioner.

• Hvis du ønsker at blive spurgt om adgangskoden til Identity Safe, når der skal udfyldes loginoplysninger automatisk, skal du vælge Adgangskoden til Identity Safe skal angives, før de forskellige felter til loginoplysninger udfyldes.

7. Klik på Næste.

8. Hvis du ønsker at importere loginoplysninger, som er gemt i Internet Explorer, skal du vælge Importer loginoplysninger fra Internet Explorer i vinduet Profil oprettet og derefter klikke på OK.

9. Klik på OK i vinduet Håndtering af loginoplysninger.

Nu kan du bruge indstillingerne for Identity Safe Options til at konfigurere, hvordan Identity Safe skal indsamle og gemme loginoplysninger til websider. Læs afsnittet Sådan tilføjer du manuelt loginoplysninger i Identity Safe, hvis du ønsker at tilføje loginoplysninger manuelt i Identity Safe.

Du kan også håndtere dine personlige oplysninger som navn, fødselsdag, e-mail-adresse og kreditkortoplysninger i Identity Safe. Læs afsnittet Tilføjelse af et kort i Identity Safe, hvis du ønsker at oprette et kort i Identity Safe.

Sådan tilføjer du manuelt loginoplysninger i Identity Safe

1. Start Norton Internet Security.

2. Klik på Indstillinger i ruden Internet.

3. Klik på Konfigurer ved siden af Håndtering af loginoplysninger under Identity Safe.

4. Klik på Nye loginoplysninger i vinduet Håndtering af loginoplysninger.

5. Angiv adressen på det websted, eller navnet du vil knytte disse loginoplysninger til, i dialogboksen Nye loginoplysninger.

Hvis det er en internetadresse, skal du huske at skrive http først.

6. Klik på Ok.

7. Indtast loginoplysningerne for webstedet i dialogboksen Brugernavn, og klik derefter på Ok.

8. Klik på OK i dialogboksen, hvor du skal bekræfte.

Du skal lave en adgangskode til det sæt loginoplysninger, som du oprettede.

9. Indtast adgangskoden til brugernavnet i feltet Adgangskode, og klik derefter på OK.

Tilføjelse af et kort i Identity Safe

1. Start Norton Internet Security.

2. Klik på Indstillinger i ruden Internet.

3. Klik på Konfigurer ved siden af Håndter kort under Identity Safe.

4. Klik på Tilføj kort i vinduet Håndter kort.

5. Indtast kortnavnet, dit navn, køn og fødselsdato under fanen Generelt.

Du kan indstille en adgangskode for at beskytte dit kort yderligere.

Udfyldning af onlineskemaer er sprogspecifik. Du bør ændre området og oprette et nyt kort, inden du udfylder skemaer for noget andet sprog. Som standard er landet sat til USA.

6. Indtast din e-mail-adresse, din postadresse og dine telefonnumre under fanen Kontakt.

7. Vælg typen af kort i rullemenuen under fanen Kreditkort. Indtast derefter udløbsdatoen, kortnummeret, sikkerhedskoden og kortholderens navn.

8. Hvis du vil opdatere billedet til kortet, skal du klikke på linket Opdater billede under fanen Kreditkort.

Der vises en liste med billeder i Norton Internet Security.

9. Marker en billedfil, og klik på Åbn.

10. Klik på Gem.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090821142804EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 25/02/2011