Funktioner i Norton AntiVirus 2010

Norton AntiVirus 2010 forsvarer din pc mod virus, spyware, bots, orme mv. uden at gøre computeren langsommere eller være i vejen for dig.

Nyheder

• Nortons sikkerhedssystem består af lagdelte sikkerhedsteknologier, der i fællesskab stopper trusler, før de skader dig.

• Norton Insight er baseret på efterretninger og undersøger kun risikobehæftede filer, hvilket giver hurtigere, færre og kortere scanninger.

• Beskyttelse mod sårbarheder overvåger huller (sårbarheder) i styresystemet, programmer, browsere og udvidelser til disse med henblik på at forhindre, at de udnyttes.

• Download Intelligence analyserer filer og programmer, der hentes på internettet, og fortæller dig, om de er sikre, før du installerer og kører dem.

• Norton Bootable Recovery Tool fjerner alvorlige infektioner og får computeren til at køre normalt igen.

• Overvågning af ydeevne hjælper dig med at finde ud af, nøjagtig hvad det er, som får computeren til at køre langsomt.

• Strømbesparende tilstand hjælper med at forlænge batteriets holdbarhed, idet du kan udsætte strømkrævende aktiviteter, indtil computeren er sluttet til lysnettet.

• Månedlig rapport fortæller, hvad Norton har gjort for at beskytte din computer i den forgangne måned.

Hovedfunktioner

• Giver optimalt opdateret beskyttelse med hurtige løbende opdateringer hvert 5. til 15. minut.

• Installeres på under et minut i gennemsnit, kræver under 10 MB ram og 100 MB på disken plus definitioner.

• Ressourcekrævende opgaver bliver afviklet, når du ikke bruger computeren.

• Forhindrer såkaldte bots i at overtage kontrollen over din computer.

• Du kan se sikkerhedsstatus for alle processer på din pc.

• Diskret tilstand (manuelt) suspenderer advarsler og opdateringer for at undgå forstyrrelser i spil og film.

• Alle sikkerhedselementer på din pc er lige ved hånden.

• Hjælper dig med at sikre dit hjemmenetværk.

• Gratis teknisk support giver dig den nødvendige hjælp telefonisk, via e-mail eller chat.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090821135341EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 25/02/2011