Funktioner i Norton Internet Security 2010

Norton Internet Security 2010 beskytter dig hurtigt og effektivt mod trusler på internettet. Programmet beskytter din computer, din identitet og dit netværk, uden at det går ud over hastigheden.

Nyheder

• Nortons sikkerhedssystem består af lagdelte sikkerhedsteknologier, der i fællesskab stopper trusler, før de skader dig.

• Norton Insight er baseret på efterretninger og undersøger kun risikobehæftede filer, hvilket giver hurtigere, færre og kortere scanninger.

• Beskyttelse mod sårbarheder overvåger huller (sårbarheder) i styresystemet, programmer, browsere og udvidelser til disse med henblik på at forhindre, at de udnyttes.

• Norton Safe Web identificerer usikre og farlige websteder i søgeresultaterne og yder ekstra beskyttelse, før de kan nå at inficere din computer

• Download Intelligence analyserer filer og programmer, der hentes på internettet, og fortæller dig, om de er sikre, før du installerer og kører dem.

• Norton Bootable Recovery Tool fjerner alvorlige infektioner og får computeren til at køre normalt igen.

• Overvågning af ydeevne hjælper dig med at finde ud af, nøjagtig hvad det er, som får computeren til at køre langsomt.

• Strømbesparende tilstand hjælper med at forlænge batteriets holdbarhed, idet du kan udsætte strømkrævende aktiviteter, indtil computeren er sluttet til lysnettet.

• Forældrestyring rummer alt det, du skal bruge til at beskytte familien mod internettets farer og upassende materiale.

• Månedlig rapport fortæller, hvad Norton har gjort for at beskytte din computer i den forgangne måned.

• AntiSpam-modulet er baseret på de samme teknologier, som mange store virksomheder benytter til at blokere uønsket, skadelig og bedrageriske e-mail.

Hovedfunktioner

• Giver optimal opdateret beskyttelse med hurtige løbende opdateringer hvert 5. til 15. minut.

• Installeres på under et minut i gennemsnit, kræver under 10 MB ram og 100 MB på disken plus definitioner.

• Ressourcekrævende opgaver bliver afviklet, når du ikke bruger computeren.

• Forhindrer såkaldte bots i at overtage kontrollen over din computer.

• Du kan se sikkerhedsstatus for alle processer på din pc.

• Diskret tilstand (manuelt) suspenderer advarsler og opdateringer for at undgå forstyrrelser i spil og film.

• Du kan oprette individuelle brugerprofiler med udvidede muligheder for forældrestyring.

• Stopper identitetstyveri på nettet, virus, spyware, såkaldte bots m.m.

• Bedre beskyttelse af din onlineidentitet, når du handler, udfører bankforretninger eller spiller online.

• Forhindrer skadelig kode i at trænge ind eller ud gennem din firewall.

• Alle sikkerhedselementer på din pc er lige ved hånden.

• Skjuler og sikrer din pc på offentlige trådløse netværk.

• Hjælper dig med at sikre dit hjemmenetværk.

• Gratis teknisk support giver dig den nødvendige hjælp telefonisk, via e-mail eller chat.

Læs mere...

• Du kan få mere at vide om de nye funktioner i produktvejledningerne til Nortons programmer:

GÅ DERTIL NU

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090821131145EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 25/02/2011