Fejl: "Sprogene til dette tilføjelsesprogram svarer ikke til det installerede program...", når jeg har installeret Norton Add-on Pack 4.x

Tilmeld dig Norton Online Family

• Norton Add-on Pack er udgået og fås ikke længere. Vi anbefaler, at du tilmelder dig Norton Online Family. Norton Online Family er en smartere måde at beskytte dine børn på internettet.

GÅ DERTIL NU

Funktioner i Norton Online Family

• Overvågning og filtrering af websider : Registrerer, hvilke websider dine børn besøger. Giver dig mulighed for at blokere upassende websteder

• Tidsbegrænsning : Hjælper dig med at styre, hvor meget tid børnene må bruge på computeren

• Overvågning af sociale netværk : Holder øje med, hvad børnene laver på sociale netværk

• Overvågning af chat †: Giver dig besked om, hvem dine børn chatter med

• Overvågning af søgninger : Fortæller dig, hvad dine børn søger efter på nettet

• Aktivitetshistorik : Viser aktiviteter inden for de seneste 7 dage

Overvågning af beskedtjenester findes ikke i alle områder og til Mac OS.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090821102557EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 16/08/2011