Installation af Norton Internet Security 2010

TRIN 1

Før du begynder

• For at kunne installere Norton Internet Security 2010 skal dit system som minimum opfylde følgende krav:

• Microsoft Windows 7 Starter/Basic/Premium/Professional/Ultimate (skal som minimum overholde systemkravene til Windows 7)

• Windows Vista Home Basic/ Home Premium/Business/Ultimate (skal som minimum overholde systemkravene til Windows Vista)

• Windows XP Home/Professional/Media Center Edition (kun 32-bit) med Service Pack 2 eller nyere

• 300-MHz processor eller hurtigere

• 256 MB ram (512 MB ram til Recovery Tool)

• 300 MB ledig plads på harddisken

TRIN 2

Klargør computeren til installationen

1. Fjern alle andre antivirus- eller firewall-programmer, der er installeret.

2. Klik på Start-knappen og dernæst på Kontrolpanel.

3. Afhængigt af hvilken version af Windows du bruger, skal du gøre et af følgende:

• I Windows 7 og Vista: Klik på Fjern et program.

• Windows XP: Dobbeltklik på Tilføj eller fjern programmer.

4. På listen over installerede programmer skal du klikke på det andet antivirusprogram eller den anden firewall, du vil fjerne, og derefter klikke på Fjern eller Afinstaller.

5. Klik på Fjern alle for at bekræfte, at du ønsker at afinstallere programmet.

6. Klik på Genstart Windows nu (anbefales) og derefter på Udført.

TRIN 3

Installation og aktivering af Norton Internet Security

1. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af situationen:

• Hvis du har købt programmet på en cd, skal du indsætte cd'en i cd-drevet og derefter klikke på Installer Norton Internet Security.

• Hvis du har downloadet din udgave af Norton Internet Security, skal du dobbeltklikke på den fil, du har downloadet.

2. Hvis du ikke vil tilmelde dig Norton Community Watch, skal du fjerne markeringen i vinduet Norton Internet Security 2010.

Som standard er feltet markeret.

3. Hvis du selv vil vælge, hvor Norton-programmet skal installeres, skal du klikke på Valgmuligheder for installation og dernæst klikke på Gennemse. Klik på OK.

4. Klik på Slutbrugerlicensaftale, læs den igennem, og klik på Luk.

5. Klik på Accepter og installer.

Når installationen er fuldført, startes Norton Internet Security automatisk.

6. Klik på Aktiver nu nederst til højre i vinduet Norton Internet Security.

7. Indtast produktnøglen, og klik på Næste.

8. Indtast din e-mail-adresse i vinduet Norton Account, og klik på Næste.

9. Gør et af følgende:

• Indtast din adgangskode, hvis du allerede har en Norton-konto.

• Hvis du ikke har en Norton-konto, skal du udfylde felterne i afsnittet Opret en Norton Account og derefter klikke på Næste.

10. Kontroller abonnementsoplysningerne, og klik på Udført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090821102205EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 15/08/2011