Opdater kreditkortoplysningerne

1. Log på Norton for at opdatere oplysningerne om dit betalingskort.

2. Indtast de oplysninger, du vil opdatere, under Faktureringsoplysninger.

3. Klik på Gem.

Meddelelsen "Opdatering udført" vises, når du gemmer ændringerne. Der bliver også sendt en mail til den registrerede mailadresse med bekræftelse på ændringerne.

Landet vises ikke ved redigering af faktureringsoplysninger

• Indholdet af listen Land/område under Faktureringsoplysninger varierer, afhængigt af det valgte land på din Norton-konto. Valget foretages som regel ved oprettelse af kontoen.

Hvis der ikke angives et land/område, eller hvis det er angivet forkert, på kontoen, skal du opdatere adressefeltet i dine personlige oplysninger, så landet vises korrekt.

Video

Opdatering af kreditkortoplysninger

• Norton, som mange andre virksomheder inden for e-handlen, bruger en sikker teknologi til automatisk at opdatere kreditkortoplysninger som ændringer af udløbsdatoen, kreditkortnummeret, evt. lukning af kontoen, ændring af korttype, f.eks. fra Visa til MasterCard, osv.

• Dette udføres ved rutinemæssigt at indhente oplysningerne fra den bank, der har udstedt det opgivne kreditkort, efter almindeligt gældende regler inden for branchen.

Fordele

• Reducering af antallet af unødvendige afvisninger.

• Reducering af de omkostninger, der er forbundet med manuelle opdateringer af betalingsoplysninger.

• Reducering af unødvendige handlinger, der skal udføres af kunden, og reducering af evt. afbrydelser af abonnementet.

• Reducering af behovet for at opgive betalingsoplysninger direkte til medarbejderne.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090818150300EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Android, Windows
Sidst ændret: 21/09/2017