Opdater dine kreditkortoplysninger

Du kan opdatere kreditkortoplysningerne ved at logge på din konto.

For Kina, Japan, Korea, Hong Kong og Taiwan, besøg din Norton Online Store for at opdatere dine kreditkortoplysninger.

Når din Norton skal fornyes, og hvis kreditkortoplysningerne på din konto er forældede, sender vi dig en besked om at opdatere dit kreditkort. Du kan også opdatere dine kreditkortoplysninger ved at klikke på notifikationen.

Opdater dine kreditkortoplysninger

1. Log på din konto.

Hvis du ikke husker din kontos adgangskode, skal du klikke på Glemt adgangskode? og følge anvisningerne på skærmen for at gendanne adgangskoden.

For at opdatere din e-mailadresse, adgangskode og andre personlige oplysninger skal du læse Opdater dine kontoindstillinger.

2. På siden Min konto side, skal du klikke Betalingsinformation.

3. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af situationen:

4. Hvis du allerede har kortoplysninger gemt, skal du klikke på redigeringsikonet ved siden af dit kort, og indtaste de oplysninger, du vil opdatere.

5. Hvis du ikke har gemt kort på din konto, skal du udfylde de nødvendige oplysninger.

6. Klik på Gem.

Meddelelsen "Opdatering udført" vises, når du gemmer ændringerne. Der bliver også sendt en mail til den registrerede mailadresse med bekræftelse på ændringerne.

Hvis du ikke kan opdatere kreditkortoplysningerne fra din konto, skal du kontakte kundeservice og support.

Kontakt os

Har du brug for yderligere hjælp?

Video

Chat Agents (ITPS only)

1. Step 1: Chat agent cannot update credit card details

2. Step 2: Please advise customers to either Kontakt os via telefon or log into their Portal to update billing details

3. Step 3: If the customer agrees to update information in their portal, please guide through steps

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090818150300EN
Operativsystem windows,mac,android,ios
Sidst ændret: 02/11/2021