Opdater dine kreditkortoplysninger

Du kan opdatere kreditkortoplysningerne ved at logge på din konto.

Når din Norton skal fornyes, og hvis kreditkortoplysningerne på din konto er forældede, sender vi dig også en besked om at opdatere dit kreditkort. Du kan også opdatere dine kreditkortoplysninger ved at klikke på notifikationen.

Opdater dine kreditkortoplysninger

1. Log på din konto.

Hvis du ikke kan huske adgangskoden til din Norton-konto, skal du klikke på Har du glemt dit brugernavn eller din adgangskode? og følge anvisningerne på skærmen for at gendanne adgangskoden.

Hvis du vil opdatere din mailadresse, adgangskode og andre personlige oplysninger, skal du læse Opdater indstillingerne i din Norton-konto.

2. På siden Min konto side, skal du klikke Betalingsinformation.

3. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af situationen:

4. Hvis du allerede har kortoplysninger gemt, skal du klikke på redigeringsikonet ved siden af dit kort, og indtaste de oplysninger, du vil opdatere.

5. Hvis du ikke har gemt kort på din konto, skal du udfylde de nødvendige oplysninger.

6. Klik på Gem.

Meddelelsen "Opdatering udført" vises, når du gemmer ændringerne. Der bliver også sendt en mail til den registrerede mailadresse med bekræftelse på ændringerne.

Hvis du ikke er i stand til at opdatere kreditkortoplysningerne fra din konto, skal du kontakte Kundeservice og support.

Kontakt os

Landet vises ikke ved redigering af faktureringsoplysninger

• Indholdet af listen Land/område under Faktureringsoplysninger varierer, afhængigt af det valgte land på din Norton-konto. Valget foretages som regel ved oprettelse af kontoen.

Hvis der ikke angives et land/område, eller hvis det er angivet forkert, på kontoen, skal du opdatere adressefeltet i dine personlige oplysninger, så landet vises korrekt.

Opdatering af kreditkortoplysninger - CC Updater

• Norton, som mange andre virksomheder inden for e-handlen, bruger en sikker teknologi til automatisk at opdatere kreditkortoplysninger som ændringer af udløbsdatoen, kreditkortnummeret, evt. lukning af kontoen, ændring af korttype, f.eks. fra Visa til MasterCard, osv.

• Dette udføres ved rutinemæssigt at indhente oplysningerne fra den bank, der har udstedt det opgivne kreditkort, efter almindeligt gældende regler inden for branchen.

Fordele

• Reducering af antallet af unødvendige afvisninger.

• Reducering af de omkostninger, der er forbundet med manuelle opdateringer af betalingsoplysninger.

• Reducering af unødvendige handlinger, der skal udføres af kunden, og reducering af evt. afbrydelser af abonnementet.

• Reducering af behovet for at opgive betalingsoplysninger direkte til medarbejderne.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090818150300EN
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 19/01/2021