Deaktivering af Nortons automatiske fornyelsestjeneste

Dette dokument beskriver, hvordan du deaktiverer eller annullerer Nortons automatiske fornyelsestjeneste til dit program, så du i fremtiden undgår automatisk fakturering og fornyelse. Du skal muligvis følge denne vejledning, hvis du har et nyt Norton-program og har brug for at deaktivere tjenesten i et tidligere program, som du ikke længere benytter.

Hvis du annullerer den automatiske fornyelsestjeneste til dit nuværende program, skal du huske at forny abonnementet manuelt, før det udløber. Ellers risikerer du at miste din Norton-beskyttelse. Læs Anmodning af refusion for Nortons automatiske fornyelsestjeneste, hvis du allerede er blevet debiteret og vil anmode om en tilbagebetaling.

Deaktivering af Nortons automatiske fornyelsestjeneste

1. Log på Norton.

2. Flyt skydeknappen til FRA under Automatisk Fornyelse ud for det Norton-program, som du vil annullere Automatisk fornyelse for.

Aktivér Nortons automatiske/årlige fornyelse
  3. Klik på Slå fra, når du bliver bedt om at bekræfte.

Deaktiver Nortons automatiske/årlige fornyelse
  4. Du bliver bedt om at forny abonnementet på Norton-programmet manuelt, næste gang det udløber.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090818144126EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 25/10/2016