Fejlmeddelelsen "Opgraderingen af Norton [programnavn] blev ikke fuldført. Du skal afinstallere og derefter geninstallere Norton-programmet" vises, når jeg installerer Norton-programmet

TRIN 1

Sådan afinstallerer du et Norton- eller Symantec-produkt

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. På listen over installerede programmer skal du vælge det sikkerhedsprogram, der er fra Norton eller Symantec, og derefter klikke på Afinstaller eller Fjern.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

TRIN 2

Geninstaller dit Norton-produkt

• Vælg en af følgende muligheder afhængigt af situationen:

• Hvis du har programmet på en cd, skal du indsætte cd'en i drevet og derefter klikke på Installer Norton-programmet.

Hvor Norton-program er navnet på dit Norton-program.

• Hvis du selv har købt og hentet Norton-programmet på nettet, skal du dobbeltklikke på installationsfilen. Med mindre du har gemt den et andet sted, findes installationsfilen på skrivebordet i Windows. Følg anvisningerne på skærmen.

• Hvis programmet var præinstalleret på computeren, skal du geninstallere dit Norton-program fra den backup-cd, der blev leveret med din computer. Hvis du ikke har backup-cd'en eller ikke er sikker på, hvordan den skal bruges, bedes du kontakte din computerproducent for at få hjælp.

• Hvis du har hentet programmet fra tjenesteudbyderens hjemmeside, skal du finde installationsfilen og dobbeltklikke på den. Følg anvisningerne på skærmen. Hvis du ikke har installationsfilen mere, skal du hente den igen fra tjenesteudbyderen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090814172115EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/05/2015