Fejlmeddelelsen "Produktet er ikke kompatibelt med computerens nuværende operativsystem ..." vises ved installation af Norton

Du ser muligvis også fejlmeddelelsen "Norton-programmet installeres ikke i kompatibilitetstilstand. Luk vinduet, og genstart installationsprogrammet i normal tilstand." Fejlene kan opstå, hvis Norton ikke er kompatibelt med dit operativsystem, eller hvis du kører installationsprogrammet i kompatibilitetstilstand.

Kontrol af Nortons kompatibilitet

• Den version af Norton, du vil installere, er kun kompatibel med følgende operativsystemer:

• Microsoft Windows® 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S).

• Microsoft Windows 8/8.1 eller nyere (alle versioner).

• Microsoft Windows 7 (alle versioner) med Service Pack 1 eller nyere

• Microsoft Windows Vista (alle versioner) med Service Pack 1 eller nyere*

• Microsoft Windows XP (32-bit) Home/Professional med Service Pack 3 eller nyere*

*Nortons klientsikkerhedssoftware modtager ikke længere de nye produktopdateringer, som kunderne med understøttede versioner af Windows (Windows 10, Windows 8 og Windows 7) modtager. Nortons klientsikkerhedssoftware vil dog fortsat modtage de nyeste malwaredefinitioner via LiveUpdate, sårbarhedsopdateringer og kompatibilitetsrettelser. Identity Safe-browserudvidelsen understøttes ikke længere i Windows Vista og Windows XP. Du kan få flere oplysninger i Norton-vedligeholdelsestilstand til Windows XP og Windows Vista.

Kør Windows-opdateringer

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

wuapp

Hvis dialogboksen brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

3. Klik på Søg efter opdateringer i den venstre rude.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

Kør installationsprogrammet i normal tilstand

Undgå at køre Norton-installationsprogrammet i kompatibilitetstilstand.

1. Højreklik på Norton-installationsprogrammet, som du har downloadet, og klik på Egenskaber.

2. Fjern markeringen af Kør programmet i kompatibilitetstilstand for under Kompatibilitetstilstand på fanen Kompatibilitet.

3. Installer Norton.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090814170416EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/08/2018