Fejlen "Produktet er ikke kompatibelt med computerens nuværende operativsystem ..." vises, når jeg installerer Norton-programmet

Du ser muligvis også fejlmeddelelsen "Norton-programmet installeres ikke i kompatibilitetstilstand. Luk vinduet, og genstart installationsprogrammet i normal tilstand." Fejlene kan opstå, hvis Norton-programmet ikke er kompatibelt med dit styresystem, eller hvis du kører installationsprogrammet i kompatibilitetstilstand.

Kontrollér, at Norton-programmet er kompatibelt

• Norton-programmet, du vil installere, er kun kompatibelt med følgende operativsystemer:

• Windows XP Home Service Pack 3 (kun 32-bit)

• Windows XP Professional Service Pack 3 (kun 32-bit)

• Windows XP Media Center Edition 2005 Service Pack 3 (kun 32-bit)

• Windows Vista (32-bit og 64-bit) Starter/Home Basic/Home Premium/Business/Ultimate

De aktuelle versioner af Norton Antivirus, Norton Internet Security, Norton 360 og Norton Anti-Theft kræver Service Pack 1 eller nyere, hvis du har Windows Vista.)

• Windows 7 (32-bit og 64-bit) Starter/Home Basic/Home Premium/Professional/Ultimate

• Windows 8 og Windows 8 Pro (32-bit og 64-bit)

• Windows 10 (32-bit og 64-bit) Home/Professional

Kør Windows-opdateringer

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

wuapp

Hvis dialogboksen brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

3. Klik på Søg efter opdateringer i den venstre rude.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

Kør installationsprogrammet i normal tilstand

Undgå at køre Norton-programmets installationsprogram i kompatibilitetstilstand.

1. Højreklik på installationsprogrammet til Norton-programmet, som du har hentet, og klik på Egenskaber.

2. Fjern markeringen Kør programmet i kompatibilitetstilstand for i fanen Kompatibilitet under Kompatibilitetstilstand.

3. Installer Norton-programmet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090814170416EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 03/03/2016