Fejl: "Den opgradering, du forsøger at installere, er ikke kompatibel med det installerede program. Kontakt din internetudbyder, og bed om den rigtige programopgradering...", når jeg installerer Norton-programmet

Kontakt din tjenesteudbyder, og kontrollér, at du installerer den korrekte opgradering til dit Norton-program.

Hvis du installerer den korrekte opgradering, skal du afinstallere det gamle Norton-program fra computeren, før du installerer opgraderingen.

Afinstaller Norton-programmet

1. Tryk på Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. På listen over installerede programmer skal du vælge Norton-sikkerhedsprogrammet og derefter klikke på Afinstaller eller Fjern.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Løsningen gjorde det nemt for mig at håndtere problemet.

Ja Nej

Hjælp os med at forbedre denne løsning.

Tak, fordi du hjalp os med at forbedre oplevelsen.

Hvad ønsker du at gøre nu?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090806165709EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 25/10/2013