Fejl: "Den opgradering, du forsøger at installere, er ikke kompatibel med det installerede program. Kontakt din internetudbyder, og bed om den rigtige programopgradering...", når jeg installerer Norton-programmet

Kontakt din tjenesteudbyder, og kontrollér, at du installerer den korrekte opgradering til dit Norton-program.

Hvis du installerer den korrekte opgradering, skal du afinstallere det gamle Norton-program fra computeren, før du installerer opgraderingen.

Afinstaller Norton-programmet

1. Tryk på Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. På listen over installerede programmer skal du vælge Norton-sikkerhedsprogrammet og derefter klikke på Afinstaller eller Fjern.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090806165709EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 25/10/2013