Oprettelse af en brugerdefineret regel om at medtage eller udelade bestemte filtyper eller mapper i Norton Online Backup

Opret en brugerdefineret regel

1. Log på webstedet for Norton Online Backup ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på Indstillinger ud for backupsættet, du vil oprette en tilpasset regel til.

3. Klik på Tilføj regel ud for Avancerede regler under fanen Hvad.

4. Vælg Inkluder eller Ekskluder fra rullelisten i dialogboksen Tilføj avanceret regel.

Indtast stien til mappen, efterfulgt af jokertegnet og filtypenavnet. og klik på Tilføj.

fx C:\Documents and Settings\Bruger\Skrivebord\*\*.exe

Denne regel scanner alle mapper på skrivebordet, og alle filer med formatet ".exe" medtages eller udelades.

Ud over at bruge valgmuligheden Tilføj en mappe i ruden Filer der skal backupkopieres, kan du også oprette en regel om at medtage eller udelade hele mapper.

fx C:\Documents and Settings\Bruger\Skrivebord\*\*

Vær omhyggelig med at vælge den generiske sti for mapperne vha. jokertegnene, så det kun er de valgte mapper, der scannes for de anførte filtyper. Du kan kun bruge ét jokertegn i mappenavnet og ét i filnavnet, når du opretter brugerdefinerede regler.

5. Klik på Gem.

6. Hvis du vil oprette flere regler, skal du gentage som beskrevet i linje 4 til 6. Klik på Gem efter hver runde, så du undgår at miste den nye indstilling.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090806164039EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 28/04/2016