Fejl: "Sprogene i denne opgradering svarer ikke til dem i det installerede program"

Du kan løse problemet ved at afinstallere den gamle version af Norton-programmet på computeren og derefter installere Norton-programmet.

Afinstaller Norton-programmet

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. Klik på Norton-programmet på listen over installerede programmer og derefter på Fjern eller Afinstaller.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090731155811EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2017