Fejlmeddelelsen "Sproget i denne opgradering svarer ikke til det i det installerede program" vises under installationen af Norton-programmet

Du kan løse problemet ved at afinstallere den gamle version af Norton-programmet på computeren og derefter installere Norton-programmet.

Afinstaller Norton-programmet

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. Klik på Norton-programmet på listen over installerede programmer og derefter på Fjern eller Afinstaller.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090731155811EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/10/2016