Sådan fjernes Norton Family, når afinstallationen ikke virker

Afinstallationen af Norton Family mislykkes muligvis, hvis nogle af programfilerne i Norton Family mangler eller slettes ved en fejl. Problemet kan løses ved at hente og installere den nyeste version af Norton Family. Ved installationen slettes aktuelle Norton Family-installationsfiler automatisk.

Hent og kør Norton Family-installationsprogrammet

1. Hent filen Norton Family Installer.

Gem filen på skrivebordet i

2. Dobbeltklik på filen, når den er hentet ned på computeren.

Administration af Norton Download begynder at overføre Norton Family. Når overførslen er fuldført, starter installationen af automatisk og anmoder dig om at afinstallere den aktuelle version af Norton Family.

3. Indtast mailadressen og adgangskoden, og klik derefter på Log på, hvis du vil afinstallere den aktuelle version af Norton Family.

4. Klik på Næste.

5. Klik på Genstart for at genstarte computeren efter afinstallationen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090731135618EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/10/2016