Sådan konfigurerer du Kort over netværkssikkerhed i Norton AntiVirus 2010

Kort over netværkssikkerhed er en funktion i Norton AntiVirus 2010, der giver dig et overblik over beskyttelsen af hjemmenetværket og alle tilsluttede enheder. Med Kort over netværkssikkerhed kan du knytte en kategori og beskrivelse til hver enhed, og det er let at se, hvornår enheden er aktiv. Du kan også se det, hvis der tilsluttes en uidentificeret enhed. Med Kort over netværkssikkerhed kan du:

• Føje en computer eller enhed til Kort over netværkssikkerhed

• Opret en NortonNet-gruppe i Kort over netværkssikkerhed

Hvis det er første gang, du åbner Kort over netværkssikkerhed, kan du læse: Sådan får du adgang til Kort over netværkssikkerhed i Norton AntiVirus 2010

Føj en computer eller enhed til Kort over netværkssikkerhed

1. Start Norton AntiVirus.

2. Klik på Kort over netværkssikkerhed i ruden Netværk.

3. Klik på tegnet [+] i venstre rude under I alt på netværket.

4. I vinduet Tilføj en enhed skal du indtaste enhedens navn og IP-adresse.

5. Klik på Tilføj enhed.

6. Klik på Luk i vinduet Kort over netværkssikkerhed.

Opret en NortonNet-gruppe i Kort over netværkssikkerhed

I et netværk med to eller flere computere, hvor forskellige Norton-programmer er installeret, kan du oprette en computergruppe kaldet NortonNet. Alle Norton-programmer, som omfatter Kort over netværkssikkerhed, kan være en del af denne gruppe. Når NortonNet-gruppen er oprettet, kan du se statussen for de Norton-programmer, der er installeret på computerne på netværket.

1. Start Norton AntiVirus.

2. Klik på Kort over netværkssikkerhed i ruden Netværk.

3. Sørg for, at din computer er valgt i vinduet Kort over netværkssikkerhed.

4. Klik på Installation i ruden til venstre ved siden af Fjernovervågning.

5. Angiv adgangskoden i vinduet Konfiguration af fjernovervågning.

Du skal angive denne adgangskode på alle de computere, hvor der er installeret Norton 2010-programmer.

6. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af din situation:

• Computerregistrering altid aktiveret

• Computerregistrering er kun aktiveret, når skærmbilledet Kort over netværkssikkerhed vises

7. Klik på OK.

Kør Konfigurationen af fjernovervågning på alle de computere, hvor der er installeret Norton 2010-programmer.

8. Klik på Luk i vinduet Kort over netværkssikkerhed.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090729115635EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 25/02/2011