Sådan får du adgang til Kort over netværkssikkerhed i Norton AntiVirus 2010

Installationen af Kort over netværkssikkerhed startes, når du åbner Kort over netværkssikkerhed første gang. I modsætning til tidligere versioner konfigureres Kort over netværkssikkerhed ikke automatisk, efter du har installeret Norton AntiVirus 2010.

Sådan får du adgang til Kort over netværkssikkerhed

1. Start Norton AntiVirus.

2. Klik på Kort over netværkssikkerhed i ruden Netværk.

3. Klik på Fortsæt i vinduet Programkonfiguration.

Norton-programmet begynder at initialisere komponenterne Det kan tage et par minutter.

4. Klik på Luk i vinduet Programkonfiguration.

5. Klik på OK i vinduet Oversigt over netværkssikkerhed.

Kort over netværkssikkerhed er nu konfigureret.

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer Kort over netværkssikkerhed i Norton Internet Security 2010 under:

Sådan konfigurerer du Kort over netværkssikkerhed i Norton AntiVirus 2010

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090729113852EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 01/02/2011