Sådan konfigurerer du Kort over netværkssikkerhed i Norton Internet Security 2010

Kort over netværkssikkerhed er en funktion i Norton Internet Security 2010, der giver dig et overblik over beskyttelsen af hjemmenetværket og alle tilsluttede enheder. Med Kort over netværkssikkerhed kan du knytte en kategori og beskrivelse til hver enhed, og det er let at se, hvornår enheden er aktiv. Du kan også se det, hvis der tilsluttes en uidentificeret enhed. Med Kort over netværkssikkerhed kan du:

• Føje en computer eller enhed til Kort over netværkssikkerhed

• Ændre tillidsniveauet for et netværk

• Ændre tillidsniveauet for et netværk eller en enhed

• Opret en NortonNet-gruppe i Kort over netværkssikkerhed

Hvis det er første gang, du åbner Kort over netværkssikkerhed, bedes du læse: Sådan får du adgang til Kort over netværkssikkerhed i Norton Internet Security 2010

Sådan føjes en computer eller enhed til Kort over netværkssikkerhed

1. Start Norton Internet Security.

2. Klik på Kort over netværkssikkerhed i ruden Netværk.

3. Klik på tegnet [+] i venstre rude under I alt på netværket.

4. I vinduet Tilføj en enhed skal du indtaste enhedens navn og IP-adresse.

5. Klik på Tilføj enhed.

6. Klik på Luk i vinduet Kort over netværkssikkerhed.

Sådan ændres tillidsniveauet for et netværk

1. Start Norton Internet Security.

2. Klik på Kort over netværkssikkerhed i ruden Netværk.

3. Under Netværksoplysninger skal du i rullemenuen vælge det netværk, som du vil ændre tillidsniveauet for.

4. Klik på [Rediger] under Netværksoplysninger.

5. Klik på [Rediger] i vinduet Rediger netværksoplysninger ved siden af Tillidsniveau.

6. I vinduet Rediger tillidsniveauet for netværket skal du vælge én af følgende muligheder:

• Fuldt pålideligt

• Delt

• Beskyttet

• Begrænset

7. Klik på OK.

8. Klik på OK i vinduet Rediger netværksoplysninger.

9. Klik på Luk i vinduet Kort over netværkssikkerhed.

Sådan redigeres tillidsniveauet for en computer

1. Start Norton Internet Security.

2. Klik på Kort over netværkssikkerhed i ruden Netværk.

3. På netværkskortet skal du klikke på navnet på den computer eller ikonet for den enhed, du vil ændre tillidsniveauet for.

4. Klik på [Rediger] i ruden i højre siden ved siden af Tillidsniveau.

5. I vinduet Rediger tillidsniveauet for en enhed skal du vælge ét af følgende muligheder:

• Fuldt pålideligt

• Begrænset

• Brug netværkstillid (delt)

6. Klik på OK.

7. Klik på Luk i vinduet Kort over netværkssikkerhed.

Opret en NortonNet-gruppe i Kort over netværkssikkerhed

I et netværk med to eller flere computere, hvor forskellige Norton-programmer er installeret, kan du oprette en computergruppe kaldet NortonNet. Alle Norton-programmer, som omfatter Kort over netværkssikkerhed, kan være en del af denne gruppe. Når NortonNet-gruppen er oprettet, kan du se statussen for de Norton-programmer, der er installeret på computerne på netværket.

1. Start Norton Internet Security.

2. Klik på Kort over netværkssikkerhed i ruden Netværk.

3. Sørg for, at din computer er valgt i vinduet Kort over netværkssikkerhed.

4. Klik på [Konfigurer] i ruden til venstre ved siden af Fjernovervågning.

5. Angiv adgangskoden i vinduet Konfiguration af fjernovervågning.

Du skal angive denne adgangskode på alle de computere, hvor der er installeret Norton 2010-programmer.

6. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af din situation:

• Computerregistrering altid aktiveret

• Computerregistrering er kun aktiveret, når skærmbilledet Kort over netværkssikkerhed vises

7. Klik på OK.

Kør Konfigurationen af fjernovervågning på alle de computere, hvor der er installeret Norton 2010-programmer.

8. Klik på Luk i vinduet Kort over netværkssikkerhed.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090728152628EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/02/2011