Jeg vil downloade et Norton-program på min enhed

Det er lige så let at beskytte dine enheder og administrere Norton-programmet som at føje en ny enhed til din Norton-konto. Følg vejledningen, hvis du vil installere eller geninstallere det Norton-program, som er registreret på kontoen.

Hvis du har fået Norton-programmet fra din tjenesteudbyder, skal du læse Jeg vil installere Norton-programmet fra tjenesteudbyderen på en anden computer.

Download og installer Norton-programmet på din computer

1. Gå ind på norton.com/setup.

2. Hvis du ikke allerede er logget på Norton, vil du blive bedt om at logge på. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Klik på Opret konto, hvis du ikke har en konto, og gennemfør tilmeldingsproceduren.

3. Klik på Download Norton i vinduet Konfiguration.

Hvis du vil installere et nyt produkt, som ikke er registreret på din Norton-konto, skal du klikke på Indtast en ny produktnøgle.

Indtast produktnøglen, og klik på >.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Internet Explorer eller Microsoft Edge: Klik på Kør.

• Firefox eller Safari: Klik på indstillingen Download øverst til højre i browseren for at få vist de downloadede filer, og dobbeltklik så på den fil, du har downloadet.

• Chrome: Dobbeltklik på den downloadede fil nederst til venstre.

6. Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

Følg anvisningerne på skærmen.

7. Norton-programmet er nu installeret og aktiveret.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090708112600EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 09/11/2016