Log på din konto eller opret en ny konto for at installere Norton sikkerhed til digitale enheder på en hvilken som helst understøttet stationær computer, bærbar computer, mobiltelefon eller tablet.

Hvis du har købt Norton sikkerhed til digitale enheder hos en forhandler, eller hvis du har en produktnøgle, der endnu ikke er knyttet til din konto, skal du læse Download et Norton-program, der er købt hos en forhandler.

Hvis du har fået Norton-produktet fra en tjenesteudbyder, skal du læse Installation af Norton fra din tjenesteudbyder.

Du kan kun installere Norton-beskyttelsen, hvis enheden opfylder minimumsystemkravene. Læs Systemkrav til installation og konfiguration af NortonLifeLock-beskyttelse for at få mere at vide om disse krav

Download Norton sikkerhed til digitale enheder

1. Log ind på din konto.

2. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke kan huske adgangskoden til din Norton-konto, skal du klikke på Har du glemt adgangskoden? og følge anvisningerne på skærmen for at gendanne adgangskoden.

3. I portalen Mit Norton skal du klikke på Download.

Hvis du installerer på Windows 10 i S-tilstand, skal du klikke på Hent det fra Microsoft og følge anvisningerne til at installere det fra Microsoft Store.

4. På siden Kom godt i gang skal du klikke på Acceptér og download.

Hvis du er på en mobil enhed, skal du vælge det abonnement, som du vil downloade, og trykke på Næste.

Hvis du vil installere Norton sikkerhed til digitale enheder, skal du vælge en af mulighederne baseret på din enhed:

Hvis du ikke er i stand til at downloade eller installere Norton, skal du læse Løs problemer med at downloade Norton.

Hvis din Norton-beskyttelse viser forkerte abonnementsdage efter installationen, skal du læse Ret forkerte abonnementsdage, der vises i Norton.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090708112600EN
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 21/05/2021