Download og installer din Norton-enheds sikkerhed

Log på din konto eller opret en ny konto for at installere Norton sikkerhed til digitale enheder på en hvilken som helst understøttet stationær computer, bærbar computer, mobiltelefon eller tablet.

Hvis du har købt Norton sikkerhed til digitale enheder hos en forhandler, eller hvis du har en produktnøgle, der endnu ikke er knyttet til din konto, skal du læse Download et Norton-program, der er købt hos en forhandler.

Hvis du har modtaget dit Norton-produkt fra din tjenesteudbyder, skal du læse Installér dit Norton-produkt fra din tjenesteudbyder.

Du kan kun installere Norton-beskyttelsen, hvis enheden opfylder minimumsystemkravene. Læs Systemkrav til installation og opsætning af Norton-beskyttelse for flere detaljer om disse krav

For Kina, Japan og Korea: Hvis dit Norton-produkt ikke er registreret på din konto, skal du kontrollere e-mailen med købsbekræftelsen, som indeholder produktnøglen og linket til at downloade dit Norton-produkt. Når installationen er afsluttet, skal du følge instruktionerne på skærmen for at oprette en konto, der skal installeres på yderligere enheder.

Download Norton sikkerhed til digitale enheder

1. Log ind på din konto.

2. Indtast din Norton-kontos e-mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log ind.

Hvis du ikke husker din adgangskode, skal du klikke på Glemt adgangskode? og følge anvisningerne på skærmen for at gendanne adgangskoden.

3. I portalen Mit Norton skal du klikke på Download.

Hvis du installerer på Windows 10 i S-tilstand, skal du klikke på Hent det fra Microsoft og følge anvisningerne til at installere det fra Microsoft Store.

4. På siden Kom godt i gang skal du klikke på Acceptér og download.

Hvis du er på en mobil enhed, skal du vælge det abonnement, som du vil downloade, og trykke på Næste.

Hvis du vil installere Norton sikkerhed til digitale enheder, skal du vælge en af mulighederne baseret på din enhed:

Installer Norton sikkerhed til digitale enheder på Windows

1. Når programmet er downloadet, skal du køre installationsprogrammet fra browseren, trykke på Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i browseren og dobbeltklikke på filen, som du har downloadet.

2. Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

Følg anvisningerne på skærmen for at gennemføre installationen.

Installer Norton sikkerhed til digitale enheder på Mac

Hvis du ønsker at installere en Norton produktversion 8.x eller nyere, skal du have Mac OS X 10.10.x eller nyere.
Inden du installerer, anbefaler vi, at du klikker på Norton-licensaftale og læser din produktlicensaftale.
For detaljerede instruktioner, læs Installér Norton-enheds sikkerhed på Mac.
Video: Sådan installeres Norton på en Mac-enhed

Video: Sådan installeres Norton på en Mac-enhed

Installer Norton sikkerhed til digitale enheder på Android

1. På appskærmen Norton 360 i Google Play Store-appen, skal du trykke på Installer.

2. Tryk på Åbn, når installationen er færdig.

3. Læs og accepter Licens- og serviceaftale, anerkend vores Globale fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Fortsæt.

4. Indtast mailadressen og adgangskoden til din konto, og tryk derefter på Log på.

Hvis du ikke har aktiveret dit Norton 360-appabonnement endnu, kan du se Aktiver Norton 360-appen på din mobilenhed. Norton 360-appinstallationen er nu afsluttet.

Hvis du oplever problemer med installationen af Norton 360-appen, skal du kontrollere, at den nyeste version af appen Google Play og alle de nyeste systemopdateringer er installeret på enheden.

Installer Norton sikkerhed til digitale enheder på iPhone eller iPad

1. Tryk på Hent den på App Store under Download Norton fra App Store.

Du bliver sendt videre til App Store.

Hvis du bruger en iPad, skal du trykke på Installer på iPad og følge anvisningerne på skærmen.

2. Tryk på Hent.

3. Tryk på Installer.

4. Tryk på Udført.

5. Tryk på Åbn for at starte Norton 360-appen, når den er downloadet.

6. Læs og accepter Licens- og serviceaftale, anerkend vores Globale fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Fortsæt.

7. Indtast mailadressen og adgangskoden til din konto, og tryk derefter på Log på.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090708112600EN
Operativsystem windows,mac,android,ios
Sidst ændret: 10/11/2021