Download og installer din Norton-sikkerhedsprodukt

Download og installer Norton-sikkerhedsprodukt på en computer med Windows

For Kina, Japan og Sydkorea: Hvis dit Norton-produkt ikke er registreret på din konto, skal du kontrollere mailen med købsbekræftelsen, som indeholder produktnøglen og linket til at downloade dit Norton-produkt. Når installationen er afsluttet, skal du følge instruktionerne på skærmen for at oprette en konto, der skal installeres på yderligere enheder.

Følg anvisningerne på skærmen for at gennemføre installationen.

1. Besøg my.Norton.com, og log ind på din Norton-konto ved hjælp af mailadressen og adgangskoden.
  2. I portalen Mit Norton skal du klikke på Download. På siden Kom godt i gang skal du derefter klikke på Acceptér og download.
  3. Hvis du installerer på Windows 11/10 i S-tilstand, skal du klikke på Hent det fra Microsoft og følge anvisningerne til at installere det fra Microsoft Store.
  4. Når programmet er downloadet, skal du køre installationsprogrammet fra browseren. Tryk på Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på filen, som du har downloadet.
  5. Hvis vinduet Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt og følge anvisningerne på skærmen.

Du kan læse mere om installation af produktet fra Microsoft Store på Installer appen Norton sikkerhed til digitale enheder fra Microsoft Store.

Download og installer Norton-sikkerhedsprodukt på en Mac-computer

1. Besøg my.Norton.com, og log ind på din Norton-konto ved hjælp af mailadressen og adgangskoden.
  2. I portalen Mit Norton skal du klikke på Download. På siden Kom godt i gang skal du derefter klikke på Acceptér og download.
  3. Hvis du ønsker at installere en Norton produktversion 8.x eller nyere, skal du have Mac OS X 10.10.x eller nyere.
  4. Inden du installerer, anbefaler vi, at du klikker på Norton-licensaftale og læser din produktlicensaftale.
  5. For detaljerede instruktioner, læs Installer Norton-sikkerhedsprodukt på Mac.

Installer Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder på Android

1. På appskærmen Norton 360 i Google Play Store-appen, skal du trykke på Installer.
  2. Læs og accepter Licens- og serviceaftale, anerkend voresGlobale fortrolighedserklæring, og tryk derefter påFortsæt.
  3. Indtast mailadressen og adgangskoden til din konto, og tryk derefter på Log på.
    • Hvis du ikke har aktiveret dit abonnement på Norton 360-appen, kan du se Aktiver Norton 360-appen på din mobilenhed. Norton 360-appinstallationen er nu afsluttet.
    • Hvis du oplever problemer med installationen af Norton 360-appen, skal du kontrollere, at den nyeste version af appen Google Play og alle de nyeste systemopdateringer er installeret på enheden.

Installer Norton sikkerhed til digitale enheder på iPhone eller iPad

1. Tryk på Hent den på App Store under Download Norton fra App Store.

Du bliver sendt videre til App Store.

Hvis du bruger en iPad, skal du trykke på Installer på iPad og følge anvisningerne på skærmen.

2. Tryk på Hent > Installer > Udført.

3. Tryk på Åbn for at starte Norton 360-appen, når den er downloadet.

4. Læs og accepter Licens- og serviceaftale, anerkend voresGlobale fortrolighedserklæring, og tryk derefter påFortsæt.

5. Indtast mailadressen og adgangskoden til din konto, og tryk derefter på Log på.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090708112600EN
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 12/09/2022