Fejl: "3035,2" vises i Norton-programmet

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

Kør LiveUpdate

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

TRIN 2

Opdater virusdefinitionerne med Intelligent Updater

1. Gå til webstedet med filoverførsler til Intelligent Updater.

2. Afhængigt af hvilken version af Windows du bruger, skal du gøre et af følgende:

• Windows (32-bit): Klik på den første fil på listen under Filnavn. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i32.exe. f.eks. 20070828-017-v5i32.exe

• Windows (64-bit): Gå til afsnittet for 64-bit platforme, og klik på den første fil på listen under Filnavn. Filnavnet starter med årstallet og slutter med v5i64.exe. f.eks. 20090922-017-v5i64.exe

3. Gem filen på skrivebordet i Windows.

4. På skrivebordet skal du dobbeltklikke på den fil, du har hentet.

5. Når Intelligent Updater er færdig med at installere definitionerne, skal du klikke på Ok.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090702143803EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 05/04/2016