Kom godt i gang med at bruge Norton Online Backup

Med Norton Online Backup bliver dine vigtige filer automatisk beskyttet. Det er en sikker og brugervenlig metode til backup på internettet, så dine billeder og filer er beskyttet mod tab, skade og andre uheld. Fordi backupkopierne af alle dine data er gemt på internettet, kan du hente dem når som helst, uanset hvor du er.

Når du konfigurerer Norton Online Backup for første gang, skal du oprette og aktivere din Norton Online Backup-konto og installere Norton Online Backup på computeren. Sådan kommer du i gang med at bruge Norton Online Backup:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090701164606EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 28/04/2016