Hvad du skal gøre, hvis du har en mistanke om en trussel, når du bruger et Norton 2010-program

TRIN 1

Konfigurer indstillinger for Auto-Protect

1. Start Norton 2010-programmet.

2. Klik på Indstillinger i panelet Computer.

3. Flyt skydeknappen ud for Lav risiko mod venstre til Fjern.

4. Hvis Tidlig indlæsning viser Fra, skal du klikke på statusindikatoren, så funktionen bliver slået til.

5. Klik på Anvend, og klik på OK.

TRIN 2

Kør LiveUpdate

1. Start Norton 2010-programmet.

2. Klik på Kør LiveUpdate i panelet Computer.

3. Klik på OK, når LiveUpdate har installeret alle opdateringerne.

TRIN 3

Genstart computeren

• Afslut alle programmer, og genstart derefter computeren.

TRIN 4

Kør en Komplet systemscanning

1. Start Norton 2010-programmet.

2. Klik på Scan nu > Kør en komplet systemscanning i ruden Computer.

3. Når scanningen er fuldført, skal du klikke på Udfør.

Hvis du ikke kan køre LiveUpdate og dermed opdatere virusdefinitionerne, eller hvis du ikke kan køre den komplette systemscanning, kan det være tegn på, at computeren er inficeret. Læs dette dokument, der rummer anvisninger på, hvordan du opdaterer virusdefinitionerne og gennemfører en scanning:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090612112905EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 01/02/2011