Scanning af computeren for risici ved hjælp af Norton 2010-programmet

TRIN 1

Få maksimal beskyttelse ved at konfigurere manuelle virusscanninger

1. Start Norton 2010-programmet.

2. Klik på Indstillinger i panelet Computer.

3. Hvis Scanning af komprimerede filer viser Fra, skal du klikke på statusindikatoren, så den skifter til Til.

4. Hvis Scanning for rootkits og stealth-elementer viser Fra, skal du klikke på statusindikatoren, så den skifter til Til.

5. Hvis Scanning for trackingcookies viser Ignorer eller Spørg mig, skal du flytte skydeknappen, sådan at den står på Fjern.

6. Flyt skydeknappen ud for Heuristisk beskyttelse mod midten til Automatisk.

7. Hvis Auto-Protect viser Fra, skal du klikke på statusindikatoren, så den skifter til Til.

8. Hvis Tidlig indlæsning viser Fra, skal du klikke på statusindikatoren, så funktionen bliver slået til.

9. Klik på OK.

TRIN 2

Scan din computer for infektioner

1. Start Norton 2010-programmet.

2. Klik på Scan nu > Kør en komplet systemscanning i ruden Computer.

3. Når scanningen er fuldført, skal du klikke på Udfør.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090611175353EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 01/02/2011