Fejlmeddelelsen "Der er opstået et problem med Symantec Service Framework, og det bliver lukket..." vises, når du har installeret Norton Family-klienten

Send oplysninger til Symantec

1. Hvis du vil se, hvilke data fejlrapporten indeholder, skal du klikke på linket i dialogboksen med fejlmeddelelsen fra Symantec Service Framework.

2. Klik på linket, hvis du vil se tekniske oplysninger om fejlrapporten.

3. I vinduet med indholdet af fejlrapporten, skal du læse, hvor logfilerne ligger, og skrive det ned.

4. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

5. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

kontrol

6. Klik på Mappeindstillinger i vinduet Kontrolpanel.

7. Vælg fanebladet Vis under Vis skjulte filer og mapper, og sæt en markering ud for Vis skjulte filer og mapper.

8. Klik på Anvend > OK.

9. Brug Windows Stifinder til at finde mappen med logfiler, som du skrev ned i trin 3.

10. Kopiér alle filer ud på skrivebordet i Windows.

11. Klik på Send mail. Linket åbner dit mailprogram (hvis det ikke allerede kører). Der oprettes en ny meddelelse med adresse og emne udfyldt på forhånd. Skriv dit telefonnummer, og det bedste tidspunkt at kontakte dig på, i brødteksten, og send mailen.

Du vil eventuelt blive kontaktet og få yderligere instruktioner. Tak for din hjælp med denne sag.

Send mail

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090611121707EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 25/03/2013