En Windows-brugerkonto vises ikke, når jeg konfigurerer Norton Family-kontoindstillingerne

Denne fejl kan skyldes, at Windows-brugerkontoen ikke er aktiveret. Kontrollér, at Windows-brugerkontoen, der skal knyttes til et barns profil, er aktiveret.

Aktivering af Windows-brugerkontoen

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende i dialogboksen Kør, og tryk på Enter :

kontrol

3. Klik på ikonet Brugerkonti.

4. Gør et af følgende:

• Gå videre til linje 5, hvis du har Windows XP.

• Windows 7 og Vista: Klik på Administrer en anden konto.

Hvis vinduet til Styring af brugerkonti vises, skal du klikke på Fortsæt.

5. Klik på den Windows-brugerkonto, du vil aktivere.

6. Klik på Aktivér for at aktivere kontoen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090604155357EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem  Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 30/06/2014