Send en fil til Symantec Security Response

I de fleste tilfælde behøver du ikke at sende en inficeret fil til Symantec. Du behøver kun at sende en inficeret fil af en af følgende grunde:

• Dit Norton-program finder de samme inficerede filer igen og igen, hver gang computeren scannes.

• En Symantec-tekniker beder dig om at indsende filen.

• Du har fundet en mistænkelig fil på computeren, og den er ikke blevet registreret af de nyeste virusdefinitioner.

• Du har modtaget en mail, hvor du bliver bedt om at downloade en fil fra en mistænkelig URL-adresse.

Vælg en af følgende muligheder afhængigt af situationen:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090602171902EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/07/2016