Nulstilling af adgangskoden til din Norton Family-konto

Ved nulstilling af adgangskoden til din Norton Family-konto nulstilles også adgangskoden til din Norton-konto for alle Norton-tjenester.

Nulstil adgangskoden

1. Åbn Norton Family-webstedet.

2. Klik på Log på i øverste højre hjørne.

3. Klik på linket Har du glemt din adgangskode? under Log på.

4. Indtast din mailadresse, og klik på Fortsæt.

Der sendes en mail til din mailadresse med et link til at nulstille adgangskoden. Kontrollér din mailkonto, og klik på linket Nulstil adgangskoden i mailen.

5. Indtast din nye adgangskode på siden Nulstil din adgangskode, som vises. Skriv den nye adgangskode igen for at bekræfte den.

6. Klik på Opdater.

Følgende besked vises: "Opdateringen lykkedes: Din adgangskode er blevet nulstillet". Klik på Fortsæt for at få adgang til din Norton Family-konto.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090601152244EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Android
Sidst ændret: 10/06/2016