Sådan ændrer du adgangskode til forældrekontoen til Norton Family

Hvis du ændrer adgangskoden til din Norton Family-forældrekonto, ændrer du også adgangskoden til alle Norton-tjenester, der er registreret med den samme mailadresse.

Ændring af adgangskoden til forældrekontoen

1. Gå til webstedet for Norton Family.

2. Klik på Log på i øverste højre hjørne.

3. Klik på linket Har du glemt din adgangskode? under Log på.

4. Indtast din mailadresse, og klik på Fortsæt.

Der sendes en mail til din mailadresse med et link til at nulstille adgangskoden. Kontrollér din mailkonto, og klik på linket Nulstil adgangskoden i mailen.

5. Indtast din nye adgangskode på siden Nulstil din adgangskode, som vises. Skriv den nye adgangskode igen for at bekræfte den.

6. Klik på Opdater.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090527164550EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/06/2016