Sådan skjules Norton Family-ikonet i meddelelsesområdet

Norton Family-ikonet i meddelelsesområdet kan ikke deaktiveres helt. Du kan dog skjule det via indstillingerne i proceslinjen i Windows.

Skjul ikonet for Norton Family

Norton Family-klientens popup-meddelelser deaktiveres ikke, hvis du skjuler ikonet for Norton Family i meddelelsesområdet.

1. Højreklik på proceslinjen i Windows, og klik derefter på Egenskaber.

2. Gør et af følgende, afhængig af hvilken version af Windows du har:

• Windows 10/8/7: Klik på Tilpas ud for Meddelelsesområde på fanen Proceslinje.

• Windows Vista: Klik på Tilpas ved siden af feltet Skjul inaktivt ikon i fanen Meddelelsesområde.

• Windows XP: Klik på Tilpas ved siden af feltet Skjul inaktivt ikon i fanen Proceslinje.

3. Gør ét af følgende:

• Windows 10/8/7: Vælg Skjul ikon og meddelelser i rullemenuen ud for ikonet for Norton Family på listen over ikoner.

• Windows Vista/XP: Vælg Norton Family under Aktuel, og vælg Skjul eller Skjul altid i rullemenuen ved siden af.

4. Klik på Ok.

5. Klik på Anvend > OK.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090527162610EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 08/08/2017