Fejlmeddelelsen "Du har nået grænsen for antal computere ..." vises, når jeg registrerer min computer i Norton Family

Med en enkelt Norton Family-konto kan du overvåge op til ti enheder. Hvis du ikke overvåger ti enheder, og du alligevel får vist denne fejl, skal du fjerne de enheder fra din Norton Family-profil, hvor Norton Family ikke længere er installeret.

Fjern en computer fra et barns profil

1. Log på webstedet for Norton Family ved hjælp af din mailadresse og adgangskode.

2. På siden Norton Family under Alle enheder skal du klikke på ikonet indstillinger på enhedsikonet.

3. Klik på papirkurvsikonet på ikonet for den enhed, du vil fjerne.

4. På siden Fjern enhed, der åbnes, skal du klikke på Ja.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090521171127EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Android
Sidst ændret: 13/07/2016