Fejlmeddelelsen "Du har nået grænsen for antal computere ..." vises ved registrering af en computer i Norton Family

Med en enkelt Norton Family-konto kan du overvåge op til ti enheder. Hvis du ikke overvåger ti enheder, og du alligevel får vist denne fejl, skal du fjerne de enheder fra din Norton Family-profil, hvor Norton Family ikke længere er installeret.

Fjern en computer fra et barns profil

1. Log på Norton-webstedet med din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på ikonet for den børneprofil, hvis indstillinger du vil konfigurere.

Hvis du har et Norton Security-abonnement, skal du klikke på fanen Familie for at åbne indstillingerne for Norton Family.

3. Klik på Vis profil.

4. Klik på papirkurvikonet ud for den enhed, du vil fjerne.

5. Klik på Fjern og derefter på OK.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090521171127EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Android
Sidst ændret: 11/09/2018