Fejlmeddelelsen "Hvis du vil fortsætte installationen, skal du sørge for, at kontrolpanelet for netværksforbindelser er lukket ..." vises, når jeg installerer et Norton-program

Klik på Fortsæt i vinduet med fejlmeddelelsen. Du skal også lukke eventuelle åbne programmer og derefter fortsætte installationen af Norton-programmet. Hvis meddelelsen stadig vises, når alle programmer er blevet lukket, skal du gå til trin 1.

TRIN 1

Genstart computeren, og geninstaller dit Norton-produkt

1. Afslut alle programmer, og genstart derefter computeren.

2. Geninstaller Norton-programmet.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Aktivér RPC-tjenesten (Remote Procedure Call)

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

services.msc

Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Fortsæt.

3. Find og dobbeltklik på RPC (Remote Procedure Call) i feltet Tjenester.

4. Kontrollér, at der til højre for Starttype står Automatisk. Hvis Starttype ikke er Automatisk, skal du klikke på Automatisk i rullelisten.

5. Kontrollér, at der til højre for Status for tjenester står Startet. Hvis status for Tjeneste ikke er Startet, skal du klikke på Start.

6. Klik på OK.

7. Luk vinduet Tjenester.

8. Geninstaller Norton-programmet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090520162201EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 29/08/2016