Konfiguration af firewallen mht. Norton Family

Oplysninger om porte, protokoller og filer

• Med disse oplysninger kan du oprette en firewallregel, så Norton Family får adgang til internettet. Hvis du vil vide mere om, hvordan du opretter en regel i dit firewallprogram, skal du kigge i vejledningen til firewallen eller kontakte producenten.

• Norton Family har brug for adgang til portene 80 (HTTP) og 443 (HTTPS).

• Protokollen er TCP.

• Den fil, der skal have adgang til internettet, er:

• Windows 10/8/7, Vista eller XP (32-bit):

C:\Programmer\Norton Family\Engine\3.6.x.x\ccSvcHst.exe

• Windows 10/8/7 eller Vista (64-bit):

C:\Programmer (x86)\Norton Family\Engine\3.6.x.x\ccSvcHst.exe

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20090520160639EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 31/08/2016